wie is 2e woningplanner

Sinds 17 jaar adviseer ik cliënten in de aankoopbegeleiding, hypotheek, vermogens- en pensioenplanning. Na mijn HBO opleiding (HEAO Utrecht) ben ik gestart als financieel adviseur en sindsdien gewerkt bij financieel advieskantoren. Tijdens deze periode heb ik diverse vakopleidingen genoten waaronder de opleiding voor gecertificeerd financieel planner (FFP) en erkend hypotheekadviseur. Door de stijgende vraag, ervaring en mijn interesse voor advies bij aankoop van een 2e woning ben ik mij gaan richten op dit vakgebied. Er bleek een behoefte te zijn aan onafhankelijke begeleiding bij het zoeken en aankopen van een 2e woning.

Mijn werkzaamheden heb ik 2008 uitgebreid met deze begeleiding, waarvoor 2e woningplanner is ontstaan. Sindsdien is 2eWoningplanner zeer positief ontvangen door cliënten en collega vakgenoten in de 2e woningmarkt. 2e Woningplanner is een onderdeel van MDC financieel raadgever.

Mijn doel is om voor geïnteresseerden in een tweede woning de drempel te verlagen door middel van een complete onafhankelijke begeleiding en planning.

Manuel de Croock

Laatste nieuws:

wist u dat...
De 2e woninghypotheek Lees verder